Back to All Events

Acrojoogan alkeiskurssi Helsinki

Tervetuloa tutustumaan akrojoogan maailmaan kolmen tunnin alkeiskurssin muodossa! 

Aika: su 11.6. klo 12:00-15:00
Paikka: Chikaran Dojo , Sturenkatu 25 tai ulkona kauniilla säällä. 
Liput: 30 € / 25 € (opiskelijat ja 5 ensimmäistä lippua)
Lippukauppa: 
https://holvi.com/shop/AcroYoga/

Opettaja: Valtteri Rantala (AcroYoga.fi:n perustaja)

On jälleen aika tutustuttaa uusia akrojoogeja lajin pariin. Ensikertalaisille ja muutaman kerran lajia kokeilleille suunnatun kurssin jälkeen osallistujat kykenevät kehittämään taitojaan eteenpäin omalla harjoittelulla tai hakemaan lisää haastetta tulevista jatkotason workshopeista. Alkeiskurssilla poistuu viimeinenkin kynnys osallistua myös sunnuntaisin järjestettäviin vapaisiin harjoituksiin eli jameihin! Tämän kurssin jälkeen saat loistavat perusteet kesän muihin tapahtumiin kuten Acrojooga Juhannukseen tai Elokuun alussa Acroyoga Week Helsinki. 

Kurssin aiheet pyörivät aivan akrojoogan perusteissa ja ytimessä: turvallinen parityöskentely, linjaukset, pehmeys, yhteistyö ja luottamus.

Kurssin opettajana toimii AcroYoga.fi:n perustaja Valtteri Rantala. Vuodesta 2013 akrojoogaa ja pariakrobatiaa aktiivisesti harjoittanut Valtteri on kiertänyt aktiivisesti maailmalla opettamassa ja osallistumassa itse kursseille. Valtteri isännöi Suomessa joka elokuu järjestettävää Acroyoga Week Helsinki -tapahtumaa ja on sekä sertifioitu akrojoogaopettaja että Thai Yoga Massage -hieroja. Talvet Valtteri asuu Kanadassa Vancouverissa ja kesät Suomessa. 

Lisää infoa:
acroyoga.fi@gmail.com tai WhatsAPP 0407406474 (Valtteri)