Back to All Events

Pops and basics to Icarian

  • Tenholantie 10 Helsinki 00280 (map)

Workshopin teemana ovat kaikkien akrojoogaa jo jonkin aikaa harrastaneiden suosikit eli popit! Kolmen tunnin aikana opit hallitun ja pehmeän popin anatomian sekä käyttämään poppeja luontevina siirtyminä omassa flowssasi. Lupaamme myös ainakin yhden popping washing machinen!
 

Su 30.10. klo 11:00-14:00 @ Tenholantie 10
Liput: 30 € / 25 € (opiskelijat koodilla ICARIANOPISKELIJA)

https://holvi.com/shop/AcroYoga/product/45f27d21eaf7edb99b7b2cf1e4233ef0/


Taitovaatimukset: osaat lentää ja/tai beissata sidestarin, starin sekä low foot2handin


Icarian on yksi maailman vanhimmista sirkustaidoista ja tarkoittaa käytännössä toisen ihmisen jonglöörausta jalkojen päällä. Icarianin perusteet ovat hyödyksi myös muissa popeissa. Icarian on kehonhallinnan kehittämistä äärimmilleen! 
Workshopin inspiraationa on toiminut mm. PartnerAcrobatics.com:n kouluttaja Elio Blox.

Kurssin opettajina toimivat AcroYoga.fi:n omat Katariina Sofia sekä Heikki Slåen.

Katariina Sofia on Pohjois-Suomen ensimmäinen sertifioitu akrojoogan ohjaaja (Hanuman Acrobatic Yoga 120 hours), joka on hakenut TT:n lisäksi oppia mm. PartnerAcrobatics.com:n opettajilta, Montrealin Heidi&Jilliltä, sekä AcroGasmin Chelseyltä, Jasonilta ja Luxilta. Oppinsa jakaminen on tämän kasvatustieteen maisterin intohimo.

Vuodesta 2013 akrojoogaa ja pariakrobatiaa aktiivisesti harjoittanut Heikki on hakenut suomalaisten salien lisäksi itselleen oppia muun muassaPartnerAcrobatics.com:n intensiivikoulutuksesta sekä kansainvälisesti tunnetuilta opettajilta kuten Daniel Scott ja Jeppe Skovgaard

Earlier Event: September 4
Acroyoga H2H workshops Helsinki
Later Event: October 30
Acrojoogan alkeiskurssi 30.10. Helsinki