Back to All Events

Acrojoogan alkeiskurssi 4.9 Helsinki

Tervetuloa tutustumaan akrojoogan maailmaan kolmen tunnin alkeiskurssin muodossa!

Aika: su 4.9. klo 11:00-14:00
Paikka: Esitystaiteen keskus, Kaasutehtaankatu 1 (Suvilahti, Helsinki)
Liput: 30 € / 25 € (opiskelijat)
Lippukauppa: 
https://holvi.com/shop/AcroYoga/

Opettaja: Valtteri Rantala (AcroYoga.fi:n perustaja)

Elokuun 1.-5. järjestimme Helsingissä Suomen suurimman akrojoogatapahtuman, joka herätti monen kiinnotuksen lajia kohtaan. Kaikki eivät välttämättä ehtineet vielä alkeiskurssille, mutta nyt siihen on uusi mahdollisuus. On jälleen aika tutustuttaa uusia akrojoogeja lajin pariin. Ensikertalaisille ja muutaman kerran lajia kokeilleille suunnatun kurssin jälkeen osallistujat kykenevät kehittämään taitojaan eteenpäin omalla harjoittelulla tai hakemaan lisää haastetta tulevista jatkotason workshopeista. Alkeiskurssilla poistuu viimeinenkin kynnys osallistua myös sunnuntaisin järjestettäviin vapaisiin harjoituksiin eli jameihin!

Kurssin aiheet pyörivät aivan akrojoogan perusteissa ja ytimessä: turvallinen parityöskentely, linjaukset, pehmeys, yhteistyö ja luottamus.

Kurssin opettajana toimii AcroYoga.fi:n perustaja Valtteri Rantala. Vuodesta 2013 akrojoogaa ja pariakrobatiaa aktiivisesti harjoittanut Valtteri on kiertänyt aktiivisesti maailmalla opettamassa ja osallistumassa itse kursseille. Valtteri isännöi Suomessa joka elokuu järjestettävää Acroyoga Week Helsinki -tapahtumaa ja on sekä sertifioitu akrojoogaopettaja että Thai Yoga Massage -hieroja. Talvet Valtteri asuu Kanadassa Vancouverissa ja kesät Suomessa. 

Lisää infoa:
acroyoga.fi@gmail.com tai 0407406474 (Valtteri)

Earlier Event: August 29
AcroYoga intensiivikurssi Turku
Later Event: September 4
Acroyoga H2H workshops Helsinki