Back to All Events

Acrojoogan alkeiskurssi 30.10. Helsinki

  • Chikara Judo Sturenkatu 25 00510 Helsinki (map)

Tervetuloa tutustumaan akrojoogan maailmaan kolmen tunnin alkeiskurssilla sunnuntaina 30. lokakuuta!

Su 30.10. klo 16:00-19:00 @ Chikara Judo (Virtaintie 1, Helsinki)
Liput: 30 € / 25 € (opiskelijat)
Lippukauppa: https://holvi.com/shop/AcroYoga/section/akrojoogan-alkeiskurssi/
Opettajat: Katariina Sofia & Heikki Slåen

Ensikertalaisille suunnatun alkeiskurssin jälkeen osallistujat kykenevät kehittämään taitojaan eteenpäin omalla harjoittelulla tai hakemaan lisää haastetta vaikkapa tulevista jatkotason workshopeista. Kurssi soveltuu myös lajia muutaman kerran kokeilleille, jotka haluavat lisää varmuutta perustekniikoihin. Alkeiskurssilla poistuu viimeinenkin kynnys osallistua myös sunnuntaisin järjestettäviin vapaisiin harjoituksiin eli jameihin!

Kurssin aiheet pyörivät aivan akrojoogan perusteissa ja ytimessä: turvallinen parityöskentely, linjaukset, pehmeys, yhteistyö ja luottamus.

Kurssin opettajina toimivat AcroYoga.fi:n omat Katariina Sofia sekä Heikki Slåen.

Katariina Sofia on Pohjois-Suomen ensimmäinen sertifioitu akrojoogan ohjaaja (Hanuman Acrobatic Yoga 120 hours), joka on hakenut TT:n lisäksi oppia mm. PartnerAcrobatics.com:n opettajilta, Montrealin Heidi&Jilliltä, sekä AcroGasmin Chelseyltä, Jasonilta ja Luxilta. Oppinsa jakaminen on tämän kasvatustieteen maisterin intohimo.

Vuodesta 2013 akrojoogaa ja pariakrobatiaa aktiivisesti harjoittanut Heikki on hakenut suomalaisten salien lisäksi itselleen oppia muun muassaPartnerAcrobatics.com:n intensiivikoulutuksesta sekä kansainvälisesti tunnetuilta opettajilta kuten Daniel Scott ja Jeppe Skovgaard.

Earlier Event: October 30
Pops and basics to Icarian