Back to All Events

AcroYoga + SUP Turussa 1.8

  • Turku Saaronniemi Turku Finland (map)

AcroYoga + SUP 1.8.2014

Tule nauttimaan Turun kauniista merimaisemista Suppailun ja Acroyoogan merkeissä. Järjestämme elokuun alussa Ruissalon saaronniemessä Acrojooga workshopin jonka jälkeen lähdemme SUP melontaretkelle saaronniemen kärjen tuntumassa. Päätämme SUP retken palauttavaan SUP joogaan eli jooga asanattehdään laudan päällä. Tule mukaan kokeilemaan uutta ja nauttimaan kesän hauskimpien aktiviteettien merkeissä.


Aika: Perjantaina 1.8 klo 10 - 1430 tai ( jos kiinnostusta riittää niin toinen setti 1630-2000)
Paikka: Saaroniemen uimaranta, Ruissalo
Ohjelma: 
*** 10-12 Acrojooga 
*** 12-1230 evästauko
*** 1230- 1430 Sup retki + SUP Asanat + Sup Acro ( experimental)

ACROYOGA: 
Acroyoga yhdistää elementtejä joogasta ja pari acrobatiasta. Laji kasvattaa suosiotaan huimalla vauhdilla ja kokeilemalla tiedät miksi. Acroyoga tunnilla tutustutaan lajin perusteisiin ja harjoitellaan lentämisen alkeita. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta etkä myöskään paria. Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta niin tarjoamme myös haastavampia variaatioita eri liikkeisiin.

SUP:
Suppailu on nopeiten kasvava vesiurheilulaji maailmassa. Laudalla oppii seisomaan ja melomaan nopeasti. Alkuun riittää noin 15 min ohjeistus perusteista. Retken aikana käymme läpi myös muutamia käännöksiä ja melonta tekniikoita. Lopuksi harjoittelemme lisää tasapainoilua laudan päällä palautavalla SUP jooga asanoilla. 

Lisää infoa lajista: http://www.suprental.fi/etusivu-2/

 

YLEISTÄ:
Tapahtumalla kelivaraus eli rankalla sateella tai kovalla tuulella siirrämme tapahtuman toiseen ajankohtaan ja palautamme ennakkomaksut. 
Ohjaajana SUP , Leijasurffaus ja Acrojooga kouluttaja Valtteri Rantala

Hinta 50€ / 40€ ( opiskelijat) Tapahtumaan on vain 10 paikkaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Mukaan kannattaa varata hieman evästä ja juomaa. 
Ilmoittautumiset ja lisää infoa:
valtteri@finkite.com
+358407406474

Later Event: August 18
AcroYoga Drop-In Class Turku vol 3.