Back to All Events

AcroYoga Wednesday workshops Turku


Valtteri Ja Johanna Kellomäki pitävät helmi ja maaliskuussa 2015 , keskiviikkoisin AcroYoga tunteja Turussa. Tunneille voit tulla ilman aikaisempaa kokemusta , etkä tarvitse paria. Tunneilla annamme eri variaatioita tason mukaan. 

AIKA
Keskiviikkoisin 18.2/ 25.2 / 4.3 / 11.3 / 18.3 ja 25.2 klo 18:00-20:00


PAIKKA
Amiraalistonkatu 8, sisäpiha. ( Soita ovikelloa jos lukossa.)

HINTA
22€ / 15€ opiskelija yksittäiset tunnit. Maksetaan paikanpäällä käteisellä. 
Lisätiedot ja kysymykset: acroyoga.fi@gmail.com

----
AcroYoga.fi-tiimi palaa takaisin Suomeen alkuvuodesta 2015 uusien oppien kanssa. Valtteri suorittaa parhaillaan kuukauden AcroYoga-opettajakoulutusta Thaimaassa ja odottaa innnolla Suomeen palaamista ja uusien oppien jakamista.

Viikolla 7 aloitammekin Turussa  AcroYoga-tunttien sarjan. Jokainen tunti on kestoltaan 2 tuntia ja yhdessä ne muodostavat jatkumon, jossa lajitaitoja syvennetään eri teemojen kautta. Visiona  sarjassa on tuoda harjoitteluun jatkuvuuden kautta syvyyttä, kehittyä liikkeen pehmeydessä, inspiroitua ja leikkiä. Tuntien välille annamme myös seuraavan viikon teemaa koskevia “kotiläksyjä”.

Workshopeissa huomioidaan kaikkien osallistujien taitotaso ja kokemus antamalla liikkeistä jokaiselle sopivia variaatioita. Workshop-sarjaan osallistuminen ei vaadi aikasempaa kokemusta, mutta suosittelemme perusteiden harjoittelua ennen ensimmäistä tuntia. Vapaita harjoituksia eli jameja Turusta löydät täältä: https://www.facebook.com/groups/1375666929354232/

OPETTAJAT
8 workshopin sarjan pääarkkitehtina ja luovana johtajana toimii AcroYoga.fi:n perustaja Valtteri Rantala. Valtteri on parhaillaan Thaimaassa kuukauden intensiiviopettajakoulutuksessa ja odottaa innolla uusien taitojensa jakamista. 

Toisena opettajana toimii Turun oma sirkustähtönen Johanna Kellomäki. Johanna tuo mukanaan vankan kokemuksen pariakrobatia puolelta ja iloista ilmavuutta olemuksellaan. 

Lisäksi workshopeissa saatetaan nähdä muitakin vierailevia tähtiä ja opettajia, mutta heistä lisää lähempänä ajankohtaa!


Lisää infoa opettajista: TÄÄLLÄ

 

Earlier Event: October 19
AcroYoga NinjaStar Workshop Turku